Dé garage die zorgt voor uw bus in Antwerpen

Bent u op zoek naar een garage die uw bus kan herstellen in de buurt van Antwerpen? Laat onze expertise voor zich spreken. Voor ons is een bus zoveel meer dan een vervoersmiddel die passagiers van A naar B brengt. Pendelen naar het werk, familie bezoeken of een dagje uit; onze garage in Hoboken zorgt voor de veiligheid en comfort van uw bus in Antwerpen.

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Onze garage zorgt voor het onderhoud van uw bus in Antwerpen

Zowel als particulier als grote speler bent u welkom bij BdB Truck Trailer Repair, gevestigd in Hoboken. Sinds 2016 staat onze garage klaar voor herstellingen en onderhoudswerken van uw bus in Antwerpen. Als erkend Rauwerspunt gaan we dag na dag voor de allerbeste service. Het controleren en eventueel herstellen van de carrosserie, het vervangen van filters, nakijken van vloeistoffen en remblokken behoren onder andere tot de dagelijkse taken van onze garage te Antwerpen. Wilt u zorgeloos de baan op? Dat is de missie van BdB Truck Trailer Repair!

Foto van de garage

Neem contact op met onze garage

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling? Vul het handige contactformulier in op onze website, bel ons via het nummer 032374505 of stuur een mailtje naar info@bdb@proximus.be. Ook voor depannage, het ijken van uw tachograaf of het herstellen van uw vrachtwagen bent u bij ons aan het juiste adres.

%d bloggers liken dit: