Dé garage die zorgt voor uw bus in Antwerpen

Bent u op zoek naar een garage die uw bus kan herstellen in de buurt van Antwerpen? Laat onze expertise voor zich spreken. Voor ons is een bus zoveel meer dan een vervoersmiddel die passagiers van A naar B brengt. Pendelen naar het werk, familie bezoeken of een dagje uit; onze garage in Hoboken zorgt voor de veiligheid en comfort van uw bus in Antwerpen. U kunt uw bus regelmatig binnendoen voor onderhoud. Maar wij zorgen ook voor de herstelling van verschillende bussen.

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Onze garage zorgt voor het onderhoud van uw bus in Antwerpen

Zowel als particulier als grote speler bent u welkom bij BdB Truck Trailer Repair, gevestigd in Hoboken. Sinds 2016 staat onze garage klaar voor onderhoud en herstelling van uw bus of bussen in Antwerpen. Als erkend Rauwerspunt gaan we dag na dag voor de allerbeste service. Het controleren en eventueel herstellen van de carrosserie, het vervangen van filters, het nakijken van vloeistoffen en remblokken behoren onder andere tot de dagelijkse taken van de monteurs van onze garage te Antwerpen. Wilt u zorgeloos de baan op? Breng uw bussen dan binnen voor herstelling. Wij zorgen dat ze weer rijden als nooit tevoren. Dat is de missie van BdB Truck Trailer Repair! Naast onderhoud en herstelling aan een bus, doen wij dit ook nog voor andere voertuigen. Denk hierbij aan:

Foto van de garage

Neem contact op met onze garage

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling? Vul het handige contactformulier in op onze website, bel ons via het nummer 032374505. Ook als u stilvalt door een mankement en u depannage nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook zeker even de foto’s van hoe wij te werk gaan, zo brengt u uw bussen met een gerust hart binnen voor herstelling.

%d bloggers liken dit: