Herstelling van uw aanhangwagen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een garage die uw bus kan herstellen in de buurt van Antwerpen? Laat onze expertise voor zich spreken. Voor ons is een bus zoveel meer dan een vervoersmiddel die passagiers van A naar B brengt. Pendelen naar het werk, familie bezoeken of een dagje uit; onze garage in Hoboken zorgt voor de veiligheid en comfort van uw bus in Antwerpen.

✓ Onderhoud en herstellingen

✓ Gecertificeerd installateur van tachografen

✓ Erkend Rauwers servicepunt

Heeft uw bus nood aan een onderhoud of herstelling?

Wat onze garage voor de herstelling van uw aanhangwagen in Antwerpen kan doen

Zowel als particulier als grote speler bent u welkom bij BdB Truck Trailer Repair, gevestigd BdB Truck Trailer Repair uit Hoboken heeft jarenlange ervaring in herstellingen en depannage. Net zoals een bus, personenwagen of truck heeft een aanhangwagen regelmatig nood aan een deskundig onderhoud. De wielen, bolkoppeling, remsysteem en het chassis slijten vaak sneller dan u denkt. Onderstaande checkpunten van een veilige aanhangwagen nemen wij bijvoorbeeld graag voor onze rekening:

  • Volledig nakijken van het remsysteem
  • Veren- en bandenspanning optimaliseren
  • Smeren van scharnieren en steunoppervlaktes
  • Checken en herstellen van de rollagers
  • Nazicht van de verlichting

Kortom, voor een herstelling of onderhoud van uw aanhangwagen gaat Garage BdB in Antwerpen meteen aan de slag.

Foto van de garage

Neem contact op met onze garage

Contacteer ons om de opties in de herstelling van uw aanhangwagen in Antwerpen te bespreken. Als gecertificeerd servicepunt van Rauwers staan de deuren van onze garage open voor elke klant. Vul meteen het online formulier in, stuur ons een mail of contacteer ons telefonisch via 032374505. Uw aanhangwagen is in goede handen!   

%d bloggers liken dit: