Tachograaf

Tachograaf laten ijken in Antwerpen

Een tachograaf ijken in Antwerpen draagt bij tot een veilige reis in uw truck. Het toestel meet zowel de rijtijd, rijsnelheid en rijafstand als de specifieke rusttijden van de chauffeur. Als erkend installateur en hersteller van tachografen en begrenzer kunt u bij ons terecht voor tweejaarlijkse ijkingen of herstellingen van uw tachograaf. Onze garage is een erkend servicepunt van Rauwers. Dit betekent dat we naast het plaatsen, herstellen en ijken van tachografen ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van allerlei soorten signalisatie. Elke bus, aanhangwagen of truck hoort dus thuis in onze garage!

Uw tachograaf ijken in Antwerpen

Wilt u een tachograaf installeren of tweejaarlijks laten ijken in de buurt van Antwerpen? BdB Truck Trailer Repair uit Hoboken zorgt voor de plaatsing, zodat uw truck meteen terug de baan op kan. Na het installeren, wordt de tachograaf professioneel verzegeld met een installatieplaatje. De gegevens van de installateur, het kenteken van het voertuig en de bandenmaat horen thuis op dit plaatje. Ook het typeplaatje plaatsen, waar onder andere het E-nummer wordt vermeld, kan meteen in onze garage gebeuren. Met onze jarenlange ervaring weten wij van aanpakken!

Neem contact met ons op voor het ijken van uw tachograaf

Bij onze garage nabij Antwerpen kunt u terecht voor het ijken van uw Via ons online contactformulier komt u snel met ons in contact. Laat uw gegevens achter en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wilt u liever bellen of mailen? Het nummer 032374505 of mailadres info@bdb.proximus.be zijn voor u beschikbaar. BdB Truck Trailer Repair uit Hoboken staat klaar voor het ijken van uw tachograaf in regio Antwerpen!  

%d bloggers liken dit: